Statii de Sortare

Continua expansiune a domeniului constructiilor civile si industriale, precum si imbunatatirea necesara a infrastructurii de drumuri si poduri explica nevoia crescanda de materiale de constructie, reflectata si in volumul de vanzari de statii de sortare. Puritatea betonului, calitatea granulozitatii sale, rezistentele sale mecanice si termice pe termen lung depind de tehnologia de productie si, in speta, de o buna functionare a statiilor de sortare a materialelor inerte.

Societatea noastra va pune la dispozitie o gama larga de oferte de statii de sortare agregate produse de catre Mecanica Poiana Rusca, la capacitati ce variaza intre 50-400 m³/h. Dispunand de configuratii standard, dar si de o mare mobilitate in ceea ce priveste asamblarea/dezasamblarea, statiile de sortare produse de Mecanica Poiana Rusca sunt in cel mai inalt grad automatizate, iar pentru orice probleme tehnice ati intampina sau pur si simplu pentru explicatii de intrebuintare, compania noastra va ofera service pentru statiile de sortare.

Se stie deja ca materialele care intra in compozitia betonului, precum piatra, pietrisul, nisipul, trebuie sa treaca prin proceduri succesive de sfaramare, mixare, concasare, omogenizare pentru a da nastere unui produs finit de cea mai buna calitate. Prin urmare, puteti garanta pentru betonul pe care il puneti in vanzare numai daca va asigurati ca dispuneti de cele mai bune statii de sortare si spalare a agregatelor.

Statiile de sortare cu ciur vibrator ajuta la reducerea timpului de productie si asigura o foarte buna omogenizare a amestecului, care este lipsit de segregari suplimentare.
Ofertele de statii de sortare agregate sunt facute in concordanta cu nevoile estimate ale pietei romanesti de profil de la ora actuala, insa tehnologia folosita in cadrul instalatiilor este de ultima generatie. Cu ajutorul statiilor de sortare Poiana Rusca realizati cladiri sigure si durabile!
In dorinta de a oferi clientilor nostrii cele mai bune statii de sortare, departamentul de vanzari va sta la dispozitie pentru consultanta in alegerea cele mai potrivite solutii tehnologice de care aveti nevoie.
Va stam la dispozitie telefonic in fiecare zi, putem stabili o intalnire cu Dumneavoastra si sa vom face o vizita pentru a ve oferi detaliile de care aveti nevoie pentru o ALEGERE INFORMATA de statii de betoane atat mobile cat si statii de beton fixe sau alte utilaje.

Oferta de - Statii de Sortare

Statii de sortare

Statii de sortare

Statiile de sortare sunt utilaje atat de necesare in fabricarea betonului asfaltic sau a cimentului prin sortarea si spalarea mecanica a agregatelor minerale.


» Detalii Statii de sortare

 

Video Statii de Sortare

Articole Statii de Sortare

Ai intrebari? Suna-ne

Suna-ne pentru mai multe informatii

Noutati Statii Beton

Noutati Statii de beton

» Noul site statii-sortare.ro

Raspunsuri & Intrebari Statii

Intrebari Statii Beton Raspunsuri Specialist

» Pune intrebari unui specialist

» Cum sa alegem statie de sortare potrivita pentru o balastiera ?

» Ce avantaje ofera sistemul de automatizare la o statie de sortare?