Statii de Spalare Agregate

Mecanismul de preparare al pietrei, nisipului si pietrisului ce intra in compozitia betonului beneficiaza acum de proceduri automatizate si de mare randament tehnic, prin intermediul ofertei de statii sortare si spalare furnizata de firma Mecanica Poiana Rusca pe piata romaneasca a constructiilor. Garantam clientilor nostri timpul scurt de efectuare a vanzarilor de statii de sortare agregate, precum si predarea instalatiilor gata montate, la cheie, in cele mai bune conditii tehnice. Avem convingerea ca produse de calitate pentru constructii si betoane de calitate se pot obtine doar acordand atentie suplimentara automatizarii procesului de productie si investind in aceasta directie. Firma noastra a deschis deja puncte de plasament pentru a efectua vanzari in toata tara, atat companiilor producatoare de materiale de constructii, cat si firmelor de constructie directa.

Din oferta de statii de spalare agregate, recomandam instalatiile bazate pe sistemul circular de spalare, respectiv cele cu ciur vibrator, care au avantajul de a permite reciclarea amestecului ramas dupa primele etape, imbunatatind de asemenea randamentul in ceea ce priveste timpul de desfasurare al operatiunilor. Statiile de sortare si spalare sunt echipate in acord cu normele de protectie a mediului si reduc la minimum riscul pierderilor de material. La cel mai bun raport de rentabilitate de pe piata actuala a constructiilor din Romania, produsele de calitate oferite de noi sunt deopotriva eficiente, economice si ecologice!

Asistenta noastra de specialitate nu se opreste la livrarea si montarea statiilor. Oferim de asemenea consultanta in instalarea statiilor de sortare, asigurandu-ne ca intreg personalul este la curent cu procedurile tehnice ale instalatiei. Iar cand este cazul, in limita certificatului de garantie, dar si post-garantie, la cerere, oferim service pentru statiile de spalare a agregatelor.

Oferta de - Statii de Spalare Agregate

Spalatoare orizontale de balast

Spalatoare orizontale de balast

Spalatorul de balast cu dispunere orizontala este special gandit astfel incat sa faca posibila spalarea materialului inert foarte murdar, bazandu-se pe principiul spalarii contra-curent.


» Detalii Spalatoare orizontale de balast

Spalatoare de sorturi tip Log Washer

Spalatoare de sorturi tip Log Washer

SPALATORUL DE BALAST LOG WASHER este destinat in special pentru folosinta in statiile de sortare in scopuri precum: spalarea argilei, eliminarea lemnului, a carbunelui si a altor impuritati din materia de baza.


» Detalii Spalatoare de sorturi tip Log Washer

Spalatoare de nisip tip clasor spiral 800x7000

Spalatoare de nisip tip clasor spiral 800x7000

Spalatorul tip clasor spiral este un utilaj folosit in statiile de sortare pentru spalarea si transportarea nisipului.


» Detalii Spalatoare de nisip tip clasor spiral 800x7000

Spalator de sorturi cu cupe si palete

Spalator de sorturi cu cupe si palete

Spalatorul de sorturi cu cupe si palete este o componenta destinata pentru spalarea suplimentara a unui sort, care nu a fost suficient spalat pe ciurul vibrant, eliminand argila.


» Detalii Spalator de sorturi cu cupe si palete

Spalatoare de nisip cu cupe

Spalatoare de nisip cu cupe

 

Spalatorul de nisip este instalatia destinata pentru a spala nisipul in cadrul statiilor de sortare sau de concasare.

 


» Detalii Spalatoare de nisip cu cupe

 

Video Statii de Spalare Agregate

Articole Statii de Spalare Agregate

Ai intrebari? Suna-ne

Suna-ne pentru mai multe informatii

Noutati Statii Beton

Noutati Statii de beton

» Noul site statii-sortare.ro

Raspunsuri & Intrebari Statii

Intrebari Statii Beton Raspunsuri Specialist

» Pune intrebari unui specialist

» Ce avantaje ofera sistemul de automatizare la o statie de sortare?

» Cum sa alegem statie de sortare potrivita pentru o balastiera ?