Statii Concasare Piatra

Materie prima ce se gaseste din abundenta, piatra este insa mai dificil de manevrat, desi reprezinta o componenta esentiala in obtinerea unui beton cu bune rezistente mecanice si termice. Firma noastra va pune la dispozitie instalatii Mecanica Poiana Rusca pentru concasare piatra, produse de calitate superioara, la preturi competitive si cu livrare rapida.

Bazate pe o tehnologie ce urmareste etapa cu etapa sfaramarea, mixarea si omogenizarea materialului, concasoarele din oferta noastra dispun de certificate de calitate si de garantie, asigurandu-va eficienta in productie. Astazi, nici o statie de beton care se doreste performanta nu se poate lipsi de instalatii industriale de concasare de ultima generatie. Intr-adevar, vanzarile de statii de concasare efectuate la nivel national demonstreaza ca producatorii din Romania investesc in calitate si actioneaza cu profesionalism pentru satisfacerea clientilor.

Compania pe care o reprezentam a constituit deja statii de plasament pentru a efectua livrarea in toata tara a statiilor de concasare Poiana Rusca. Practic in orice zona a tarii, ne aflam alaturi de dumneavoastra pentru a va monta instalatia in timp util si a va preda statia la cheie, alaturi de toate instructiunile necesare de utilizare. Nu intamplator firma noastra detine o pozitie de top in materie de vanzari de concasoare in Romania.

Produsele de calitate superioara pe care le puteti obtine utilizand instalatiile industriale de concasare vorbesc de la sine si ele constituie investitia eficienta, economica si ecologica de care afacerea dumneavoastra avea nevoie! Pentru un beton rezistent incepeti de la baza amestecului, iar aceasta este determinata de concasoarele folosite pentru sfaramarea, mixarea si omogenizarea pietrei in liant.

Oferta de - Statii Concasare Piatra

Benzi transportatoare

Benzi transportatoare

Materialul de lucru se transporta cu ajutorul benzilor transportoare. Acestea au latime de:  1.000, 800, 650 si 500 mm si lungimi variabile cuprinse intre 5 m si 50 m.


» Detalii Benzi transportatoare

Buncare de alimentare

Buncare de alimentare

Buncarele de alimentare sunt componente confectionate din tabla cu grosime de 8 sau de 10, tip OL 52 2K, depinzand de materia care se doreste a fi stocata, iar guseele pentru intaritura din tabla de 8mm.


» Detalii Buncare de alimentare

Concasoare cu ciocane

Concasoare cu ciocane

 

Concasoarele cu ciocane sunt destinate pentru folosinta in concasarea mineralelor de diferite tipuri.

 


» Detalii Concasoare cu ciocane

Statii de concasare

Statii de concasare

Instalatiile de concasare a pietre si functioneaza pe principiul sfaramarii, mixarii si omogenizarii materialului.


» Detalii Statii de concasare

 

Video Statii Concasare Piatra

Articole Statii Concasare Piatra

Ai intrebari? Suna-ne

Suna-ne pentru mai multe informatii

Noutati Statii Beton

Noutati Statii de beton

» Noul site statii-sortare.ro

Raspunsuri & Intrebari Statii

Intrebari Statii Beton Raspunsuri Specialist

» Pune intrebari unui specialist

» Cum sa alegem statie de sortare potrivita pentru o balastiera ?

» Ce avantaje ofera sistemul de automatizare la o statie de sortare?