Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru o cerere de oferta pret pentru statii de sortare si in cel mai scurt timp un consultant al companiei noastre va va contacta cu detalii in legatura cu cererea Dumneavoastra. ( campurile marcate cu * sunt obligatorii). Va rugam sa completati cat mai detaliat cerintele Dumneavoastra pentru a va putea oferi informatii complete despre statiile de sortare si concasare pe care doriti sa le achizitionati.

   

Sunt interesat de statii de sortare si concasare:

Puteti incarca fisiere cu o marime maxima de 8 MB cu urmatoarele extensii: .jpg, .jpeg,.zip,.rar, .doc, .docx, .xls, .xlsx
Trimite cerere oferta

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C Frumecar S.L., proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

 

Video Statii de Beton

Cerere de Oferta info

Ai intrebari? Suna-ne

Suna-ne pentru mai multe informatii

Noutati Statii Beton

Noutati Statii de beton

» Noul site statii-sortare.ro

Raspunsuri & Intrebari Statii

Intrebari Statii Beton Raspunsuri Specialist

» Pune intrebari unui specialist

» Cum sa alegem statie de sortare potrivita pentru o balastiera ?

» Ce avantaje ofera sistemul de automatizare la o statie de sortare?